Kryefaqja Etiketat Dhomat e izolimit

Etiketë: dhomat e izolimit

Ja si përshkruhen dhomat e izolimit, në dokumentet e hetuesisë së...

Nga një raport i Degës së Hetuesisë në Drejtorinë e Sigurimit të Shtetit, i datës së 11 dhjetorit 1957, hartuar dhe firmosur nga kryetari...
NDIHMO
Translate »