Arkivat Mujore: Mars 2020

blank

Maj 1991/Gjesti fisnik i të internuarve në Shtyllas, ndanë ndihmat humanitare me bashkëfshatarët komunistë

Kishte në atë fshat edhe militantë të regjimit që i kishin përbuzur e persekutuar, i kishin nëpërkëmbur e spiunuar duke iu shtuar vite burgu...
blank

15 bashkëpunëtorët e Sigurimit dhe operativët  që ndiqnin Vilson Blloshmin prej 13 vjetësh

Operativët e Sigurimit të Shtetit Lavdim Kurti,  Nevit Kasa, Vesel Gjorga, Asim Bobrati dhe  Xhevat Karriqi, kishin punuar me këto bashkëpunëtorë: “Xhami”,  “Burreli”, “Nogoli”,...
blank

Dokumentet/ Ziqiri Mero ka firmosur 14 ekzekutime

E kaluara e errët e 100-vjeçarit të Partisë Socialiste, që nuk pendohet. Kongresi i Partisë Socialiste që u zhvillua këto ditë ngjiti në skenën e...
NDIHMO
Translate »