Kryefaqja Etiketat Statistika

Etiketë: Statistika

Dokumenti i 1950, kampi i Tepelenës dhe mizoritë mbi fëmijët

  Statistika që dëshmon numrin e lartë të fëmijëve të internuar në kampin e Tepelenës  në vitin 1950 dhe rënien drastike të numrit të tyre...
NDIHMO
Translate »