Kryefaqja Etiketat Sigurimi i shtetit

Etiketë: Sigurimi i shtetit

Autokritika e një sigurimsi, “Jam imoral dhe kam torturuar...”

Të dhunshëm, shpesh të pashkolluar, mizorë dhe me një pushtet kriminal që e përdornin si të ishin zotër mbi njerëz të pafajshëm. Ky mund...

Hetuesi monstër Baudin Kazani, si e mbajti tre ditë e net...

Ka ndodhur në degën e Punëve të Brendshme në Kolonjë ku sipas dokumentit, hetuesi Baudin Kazani ka mbajtur të pandehurin Koço Xhuma ,tre netë...
NDIHMO
Translate »