Kryefaqja Etiketat Pasqyrë e Thyer

Etiketë: Pasqyrë e Thyer

Dokumentari ''Pasqyrë e Thyer - Spaçi''

''Spaçi nuk ishte burg, ishte kamp shfarosjeje shpirtërisht, mendërisht dhe fizikisht.. Ferri i Dantes është parajsë!'' Të gjithë kemi dëgjuar për burgun e Spaçit, si...
NDIHMO
Translate »