Kryefaqja Etiketat Kadri Hazbiu

Etiketë: Kadri Hazbiu

Kadri Hazbiu më 1955: "Zëri i Amerikës" po na "shtrembëron luftën...

Në fillim të vitit 1955, Partia e Punës mbajti një plenium për çështjet e propagandës së brendshme, metodat që duheshin përdorur për të shpëlarë...

1955/ Shkresa e 'gabuar' e ministrit që iu zbut zemra për...

Urdhri, Kiço  Ngjela: Mund të vdesin fëmijët, të rishihet heqja e triskave familjeve të të burgosurve. Kadri Hazbiu: tërhiqeni shkresën, gjuha e përdorur mund...

“Tepër sekret”, 1959/ Kadri Hazbiu: Gjendje e rëndë,  mbi 800 të...

Dokumenti i rrallë, ku krerët e regjimit e pranojnë gjendjen alarmante,  të të burgosurve të sëmurë, të cilëve ju mohoheshin medikamentet dhe kushtet minimale...
NDIHMO
Translate »