Kryefaqja Etiketat Hivzi Golja

Etiketë: Hivzi Golja

1946, fjala e fundit e 9 intelektualëve të pushkatuar të Bashkimit...

Tri dokumentet që dëshmojnë refuzimin e faljes së jetës dhe më tej fjalën e fundit para ekzekutimit, më 3 korrik 1946, të intelektualëve: Qenan Dibra,...

1946, fjala e fundit e 9 intelektualëve të pushkatuar të Bashkimit...

Pas arrestimeve në mars 1946, të një grup intelektualësh shqiptarë që përbënin opozitën shqiptare të pas Luftës, u gjykuan dhe dënuan 37 të akuzuar...
NDIHMO
Translate »