Kryefaqja Etiketat Ali Kavaja

Etiketë: Ali Kavaja

1946, fjala e fundit e 9 intelektualëve të pushkatuar të Bashkimit...

Tri dokumentet që dëshmojnë refuzimin e faljes së jetës dhe më tej fjalën e fundit para ekzekutimit, më 3 korrik 1946, të intelektualëve: Qenan Dibra,...
NDIHMO
Translate »