Kryefaqja Etiketat Aerodromi Kucove

Etiketë: aerodromi Kucove

38 vepra madhore, ndërtuar gjatë regjimit falë gjakut dhe djersës së ish-të...

Nga stadiumet, aeroporti, tharjet e kënetave, hapja e rrugëve, ndërtimi i uzinave dhe fabrikave,  e deri tek shfrytëzimi I paprecedentë I ish të burgosurve...
NDIHMO
Translate »