Kryefaqja Etiketat 1951

Etiketë: 1951

Të burgosurit vetëm bukë e supë të ujtë, ushtarakët menu mbretërish

Dokumentet e viteve '49-'51: Ja normat e ushqimit që kishte miratuar qeveria e Hoxhës për të burgosurit e të internuarit që rraskapiteshin në punë...

Grupi i dytë/ 50 profile, me të dhëna të reja arkivore...

Vijojmë hedhjen e të dhënave të reja arkivore për profilet e viktimave të komunizmit, duke e pasuruar arkivën e kujto.al për 50 të dënuar...

Vrasja e shkencëtares Sabiha Kasimati dhe pse Enver Hoxha e çoi...

Kthimi i Sabiha Kasimatit nga studimet në Torino dhe refuzimi i saj për të shkuar në Amerikë si studiuese në një laborator shkencor. Vrasja...
NDIHMO
Translate »