Kryefaqja Etiketat Te burgosurit

Etiketë: te burgosurit

Shkurt 1945: Burgjet në Shkodër janë plot, këta 50 armiq çojini...

Lista me 50 të burgosur që rejgimi vendosi ti cojë në internim në shkurt 1945. mes tyre fëmijë dhe përkrahës të nacionalistëve, kundërshtarë të...

Prokuroria më 1973, “Rreth 100 të burgosurve ju mohohet ndihma mjekësore”

Raporti i prokurorit të përgjithshëm Dhori Panariti: “Presin nga 8-9 muaj për tu shtruar në spital, edhe pse disa kanë nevojë urgjente për ndërhyrje”. Të...
NDIHMO
Translate »