Kryefaqja Etiketat Kujtim Beqiri

Etiketë: Kujtim Beqiri

Grupi i “sabotatorëve të kënetës së Maliqit”, dëshmia e gazetares Zyraka...

Në nëntorin e 1946, lajmi më i madh në Tiranë ishte gjyqi ndaj atij që u quajt me bujë, “grupi i sabotatorëve të kënetës...

Gjenocidi mbi elitën e kombit shqiptar nën terrorin komunist

Tomor Aliko: Ju rrëfej si u eliminua truri i kombit shqiptar me vendime të gjyqeve speciale dhe ato ushtarake: varjet në litar, ekzekutimet, burgosjet Nëse...

Dokumenti i 1946/Dekreti i vdekjes për grupin e inxhinierëve të Maliqit

Ja dokumenti i 1946 ku zbardhet dekreti i dënimit me vdekje të inxhinierëve të Maliqit. Edhe pse ata këmbëngulnin për pafajësi dhe kërkonin tu...
NDIHMO
Translate »