Kryefaqja Etiketat Jup Kazazi

Etiketë: Jup Kazazi

Dëshmia/ Ixhlal Selmani: Në shtëpinë tonë, komunistët morën valle rreth kufomës...

Ixhlal Kazazi, vajza e kushëririt të Jup Kazazit, ishte vetëm një fëmijë, kur çonte letrat me të cilat komunikonin vëllezërit Jup dhe Sait Kazazit,...
NDIHMO
Translate »