Kryefaqja Etiketat Burgjet e Shkodrës

Etiketë: burgjet e Shkodrës

Shkurt 1945: Burgjet në Shkodër janë plot, këta 50 armiq çojini...

Lista me 50 të burgosur që rejgimi vendosi ti cojë në internim në shkurt 1945. mes tyre fëmijë dhe përkrahës të nacionalistëve, kundërshtarë të...
NDIHMO
Translate »