Kryefaqja Etiketat Atif Golja dhe Mihal Ballkameni

Etiketë: Atif Golja dhe Mihal Ballkameni

Avni Xhomaqi: Në burgun e Burrelit, ku gardianët torturonin për vdekje...

Kur erdhi drejtor burgu Vangjel Rëmbeci, filloi gjendja e urisë dhe masat ndëshkuese nga më çnjerëzoret. Gardiani vinte dhe godiste të burgosurit pa kurrfarë...
NDIHMO
Translate »