Kryefaqja Etiketat At Gjergj Fishta

Etiketë: At Gjergj Fishta

At Gjergj Fishta, poeti pa varr i strukur në kujtesën e...

“Me ty, Patër Gjergj, kombi naltësohet dhe madhënohet para popujve të tjerë, prandaj sot krejt populli shqiptar të përulet, djelmnia intelektuale vajton humbjen Tande...

At Giacomo Gardin, prifti italian qe u burgos për 10 vjet...

Rrëfim për vuajtjet e atyre që nuk dolën gjallë nga qelitë e torturave, për mitralozët në Rrmaj, për torturat çnjerëzore që u përdorën kundër njeriut...
NDIHMO
Translate »