Në vitin 1973 internohet nga Elbasani në Borsh të Sarandës, 5 vjet për aktivitete politike. Shpallet fajtor me motivacionin "agjitacion e propagandë" dhe dënohet me 10 vjet burg. Ridënohet dy herë të tjera, një herë me 7 vjet dhe një herë me 25 vjet. Vuan dënimin në Spaç, Burrel dhe Shën Vasil. Në vitin 1990 ndodhej në kampin e Shën Vasilit në Sarandë ku u bë pjesë dhe e një greve të të dënuarve.

U lirua në mars të vitit 1991.

Burimi: Nga familja

Video:
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.