Zyrha Prroi, internohet dhe vdes në Kampin e Tepelenës, e që nuk dihet se ku i ka eshtrat.

Burimi: Nga Familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Përtej portës së dhimbjeve

Nga Luljeta Progni Kur hodha hapin e parë sapo u hap porta e kampit të Lexo më shumë