I biri i intelektualit të pushkatuar, Zyhdi Herri. Ishte 1 vjeç, kur të atin e pushkatuan dhe familjen e internuan.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.