Lindi më 1922, në Dardhë, Korçë. Më 12 dhjetor 1975, me vendim nr. 11, Gjykata e Lartë e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, sabotimit dhe agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor", me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, heqjen e të gjithë titujve dhe dekoratave që mbante dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 672
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.