Lindi më 19 gusht të vitit 1949, në fshatin Polizhan të Beratit. Më 7 janar 1978, Gjykata Ushtarake e Rrethit të Beratit e dënoi me 25 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë për «arratisje jashtë shtetit».

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 6.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.