I biri i tregtarit të pasur, Qamil Qyteza. U dënua bashkë me të atin më 31 maj 1945. I ati u pushkatua, ndërsa Skënderi shkoi në burgun e Burrelit deri në vitin 1954. Më pas vuajti dënimin në Kuç të Kurveleshit dhe në Elbasan. Pasi doli nga burgu, u internua në Savër dhe Gradisht ku krijoi familjen e tij. U dënua për herë të dytë në vitin 1979, në moshën 59 vjeç. Vuajti 24 vite burg.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.