Tregtar i njohur. Kishte qenë, bashkë me vëllezërit, emigrant në Amerikë dhe pas kthimit në atdhe, kishin mbjellë plantacione dhe kishin nisur tregtinë. Aktiviteti tregtar e bëri një nga më të pasurit e Korçës. I përkiste një familjeje nacionaliste dhe kishte kontakte me krerë të Ballit Kombëtar, por nuk u angazhua kurrë në luftë. Megjithatë me ardhjen e komunistëve në pushtet, arrestohet në një ditë me të birin dhe dënohet me pushkatim. Ekzekutohet në Korçë bashkë me 12 tregtarë të tjerë.

Familjes i sekuestrohet pasuria.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.