Lindi më 1912, në Mirditë. Më 30 dhjetor 1954, me vendimin nr. 311, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut”, dhe e dënoi me 10 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 86/1, fl. 28-30.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 86/1, fl. 28-30
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.