Famullitar i Tiranës  dhe zv.ipeshkëv i dioqezëz Tiranë-Durrës. U dënua për motive politike.


Dom Ndoc Sahatçija, i biri i Rrokut dhe i Nushes, lindur më 1907,  ka mbaruar Theollogjne, me profesion Ipeshkv, lindur ne Breg te Mates, i arrestuar me daten 26/6/ 1947. Denuar nga Gjykata Ushtarake e Shkodres me 8 janar 1948 me 15 vjet heqje lirie.  
Burimi: AMB, Dosja hetimore-gjyqësore e Frano Gjinit
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.