Nazmi Selimja internohet për herë të parë nga Elbasani në Berat bashkë me familjen e më tej në kalvarin e mundimshëm në Turan dhe kampin e përqendrimit në Tepelenë.

Burimi: https://kujto.al/nazmi-selimja-mes-jetes-dhe-vdekjes-ne-kampin-e-turanit-dhe-tepelenes/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.