Pushkatuar pa gjyq gjatë tetor-nëntorit 1944, në Sharrë bashkë me: kapiten Bajram Cuka, Selim Kelmendi, Ndue Pali dhe Selaudin Korça dhe u hodhën mbi njëri-tjetrin në një përrua.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.