Lindi në vitin 1937, në Shkodër. Më 22 dhjetor 1984, me vendim nr. 7, Gjykata e Lartë e e deklaroi fajtor "për krimin e tradhëtisë ndaj atdheut duke u nnë në shërbim të shteteve të huaja, për agjitacion e propagandë dhe vepra terroriste të mbetura në fazën e përgatitjes" dhe e dënoi me 23 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 206
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.