Lindi më 21 gusht të vitit 1930, në Gjirokastër. U arrestua më 1967 dhe më 23 janar të po atij viti, Gjykata e Tiranës e dënoi me 8 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë për «agjitacion dhe propagandë». U riarrestua pas revoltës në repartin e riedukimit 303 Spaç (21-23 maj 1973), por çështja kundër tij dhe të pandehurve të tjerë Zef Ashta, Gramoz Spaho dhe Muho Curro, u pushua për mungesë provash. Në vitin 1981 u internua bashkë me të shoqen, Zyrha Mustën, në fshatin Përcëllesh të Tiranës. Në vitin 1990, u largua nga Shqipëria dhe jetoi 20 vite në Itali.

Burimi: AISKK, F.1, V.2012, D.1, Fl. 119.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.