Lindi në Shkodër, më 20 tetor të vitit 1920. Më 5 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi me burg të përjetshëm për “faje penale kundër popullit dhe shtetit“.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 531
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.