Lindi në Fushë-Milot, më 2 shkurt të vitit 1953. Më 30 dhjetor 1977, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e përgatitjes për arratisje" dhe e dënoi me shtatëmbëdhjetë vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 237
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.