Lindi më 1898, në Dibër. Më 21 gusht 1946, me vendim nr. 262, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave qytetare dhe politike baraz me kohën e dënimit, sepse si "sabotator pushteti ka pasur lidhje me kriminelët e luftës në arrati".

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 215-216
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.