Ishte 2 vjeç kur arrestojnë dhe dënojnë me burg të atin, nacionalistin, Ali Maliqi Agolli. Familja internohet në kampet e Jugut, përfshirë kampin e Tepelenës. Pas kthimit në fshat, vëllezërit dhe motra e tij në vitin 1956, tentojnë të arratisen duke marrë me vete dhe Jasharin që ishte 13 vjeç në atë kohë. Pasi kapen, edhe ndaj tij ushtrohet dhunë. Dy vëllezërit e rritur burgosen, ndërsa Jashari dhe pjesa tjetër e familjes internohen në fshatrat e Lushnjës.

I ati u vra në burg pak ditë para lirimit, në vitin 1967.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.