Në të shtëquajturin “Gjyqi i Deputetëve” në vitin 1947, dënohet me vdekje atë e bir Sheh Ibrahimi Karbunara dhe djali i tij Hysen Shehu. Akuzoheshin si “armiq të popullit”, të lidhur me agjenturat e huaja dhe se kërkonin të “rrëzonin pushtetin popullor”.

Burimi: https://kujto.al/ate-e-bir-para-pushkatimit-sheh-ibrahimin-e-ekzekutuan-pasi-i-vrane-djalin/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.