Ka ndërruar jetë në burgun e Qafë-Barit dhe është varrrosur në gropat pranë burgut.

Dokumentar/ Gropat e burgut të Qafë Barit

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.