Djamant Zajmi, internohet dhe vdes në Kampin e Tepelenës, e që nuk dihet se ku i ka eshtrat.

Burimi: Nga Familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.