Dile Ndreca internohet në kampin e Tepelenës dhe më 10 nëntor 1949 vdes nga dizanteria në moshën 70-vjeçare.

Burimi: Gazeta “Shqiptarja.com”, 13 dhe 14 shtator 2018
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.