Lindur në Kolonjë, më 1926. Arrestohet dhe dënohet me burg të përjetshëm. Dënimin e kreu në burgun e Burrelit dhe në burgun e Korçës. Pas dënimit me burg, internohet për gjithë pjesën e mbetur të jetës deri në vitin 1991.

Burimi: Nga arkiva e familjes Doko.

Video:
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Si mbijetuam në burg me 300 gramë bukë misri/ Dëshmi nga Avni Bejkova

Vijon dëshmia e Avni Bejkovës, i dënuar në vitin 1946 si pjesë e Ballit Kombëtar, Lexo më shumë