Lindi më 1895, në Përmet. U internua për motive politike. Më 18 qershor 1993, me vendim nr. 24, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internim-dëbimit në Zogas (Skrapar) dhe Elbasan, prej 10 dhjetorit të vitit 1950 deri më 20 tetor 1977, prej të cilave 4 vjet internim.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 43/1, FL. 41-42
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.