U gjykua bashkë me klerikët Zef Bici, Mark Dushi, Gegë Luma, Mark Hasi, Frano Ilia dhe laikun Kol Marlacaj, në një proces që u zhvillua për 4 ditë në Kishën e Motrave Stigmatine në Shkodër në prill 1968. Më 25 prill, Gjykata e Qarkut Shkodër e dënoi me burgim.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.