Prift katolik. I dënuar dy herë nga regjimi komunist. Herën e parë, ishte një nga priftërinjtë që shkuan nga burgu i Shkodrës në kampin e Bedenit për të hapur kanale. Herën e dytë, u gjykua me një grup të përbërë nga pesë klerikë dhe dy laikë dhe u dënua me burgim nga Gjykata e Qarkut Shkodër, më 25 prill 1968.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.