Lindi më 1947, në Përmet. U dëbua "për motive politike". Më 10 mars 1993, me vendim nr. 21, Komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit, bashkë me prindërit, nga Përmeti në Krujë, Tiranë dhe Elbasan, prej 5 shtator 1947 deri në 10 shtator 1968.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2833
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.