Zore Krosi internohet në kampin e Tepelenës dhe më 10 nëntor 1949 njoftohej vdekja nga turbekulosi në moshën 5-vjeçare.

Burimi: Nga Familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.