Lindi në Kolonjë, më 15 qershor 1986. Ka qenë veprimtar politik, prefekt i Vlorës dhe i Shkodrës. Studjoi ne Stamboll për Administratë. U arrestua në vitin 1945 dhe me 13 prill të po atij viti, Gjykata Speciale e Tiranës e deklaroi fajtor si armik i popullit dhe e dënoi me 3 vjet burg (punë te detyruar). Në zbatim të vendimit nr. 445, datë 13 dhjetor 1991 të Këshillit të Ministrave, komisioni i krijuar për verfikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrartiv me vendim nr. 25, datë 23 korrik 1993 ka vendosur kohën e njohjes së dëbimit për çështje politike nga rrethi Tiranë, në rrethin Elbasan, prej vitit 1948, deri më 10 dhjetor 1951.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 384
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.