Lindi më 1913. Më 6 shkurt 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarëve pa gjyq, vendosi të japë vërtetimin e faktit të vdekjes "për motive politike" në tetor të vitit 1947.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 51-52
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.