Ish-luftëtar i Luftës së Spanjës, bashkëpunëtor i Enver Hoxhës dhe ish-komandant i një brigade partizane. U dënua me pushkatim. Sipas dëshmisë së të dënuarit politik, Markensen Bungo, pas gjyqit u soll bashkë me disa të dënuar të tjerë në birucat e Hotel Grand, në Elbasan dhe u ekzekutuan më 9 mars 1948.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.