Lindi në vitin 1925 në Elbasan. Më 15 dhjetor 1947, Gjykata e Elbasanit e dënoi për "krime kundër shtetit", me 5 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet. Humbi jetën gjatë vuajtjes së dënimit në kampin e Vloçishtit, ku punohej për tharjen e kënetës së Maliqit. Pas torturave dhe fyerjeve nga policët e kampit, ai shkoi me vetëdije drejt rrethimit ku mbeti i vrarë nën plumbat e mitralozit.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 227-228
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.