Lindi më 1924, në Sarandë. Më 12 dhjetor 1947, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi se "ka bërë faje kundër popullit dhe shteti", "ka marrë pjesë në një organizatë tradhtare duke u vënë në shërbim të sillogut grek", ku ka dhënë informacione të ndryshme. Për këto arsye u dënua me 20 vjet burg, konfiskimn e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale pët 5 vjet. Vdiq në burg më 1949.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 134
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.