Lindi më 1925, në  Elbasan. Pushkatuar pa gjyq. Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi, më 30 maj 1993, njohjen e «vrasjes pa gjyq, për motive politike», më 15 dhjetor 1943, në Dumre, Elbasan.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.