Teme Sejko lindur më 25 gusht 1922, në Konispol të rrethit Sarandë. Ishte Komandant i Flotës Luftarake. Në vitin 1960, u arrestua. Pas arrestimit, Teme Sejko ish-komandanti i Flotës, u pushkatua po në atë vit për tradhti ndaj Partisë dhe atdheut.

Burimi: /marrë nga gazeta Panorama/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Enigma Taho Sejko, tragjedia e një familjeje me katër burra të zhdukur

Nga Admirina Peçi Mëngjesi i 28 korrikut, i vitit 1960, në Shkodër Në familjen e Lexo më shumë